Diskuse

Démon migrace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky ani nemàm potřebu zdůvodňovat, jaká že je to hovadina..

16 0
možnosti
RW

"Stovky tisíc našich předků..." troufám si říct, že žádný z "našich předků" nemigroval do země, která jej nechtěla a pokud byli přijati, tak nikoli s tím, že budou kulturu, kterou si přinesli sebou vnucovat těm, kteří jim poskytli útočiště. Nedovedu si představit, že v dobách, kdy statisíce evropanů migrovalo do USA by si kterýkoli politik ve Washingtonu troufl nařídit některému státu kolik musí přijmou evropanů nebo by měl platit za jejich nepřijetí...

Násilná "migrace" - proti vůli původních obyvatel, VŽDY skončila válkou a krveprolitím a faktickým vyhlazením buď příchozích nebo původních (častěji původních...)

Dejme tomu, že náklady na jednoho migranta v evropě jsou 1.000,- EUR měsíčně - kolika lidem by se za stejné peníze dal zajistit důstojný život v zemi jejich původu?

Někdy si přečtěte celní sazebník EU - možná pochopíte, že EU na jednu stranu vítá migranty a na druhou stranu brání rozvoji a svobodnému výdělku v zemích odkud přicházejí.

21 0
možnosti
SM

Najviac sa mi pozdáva veta: "Nemám ani potrebu, zdôrazňovať, prečo je (migrácia) dobrá." Nie, že nemáte potrebu, neexistujú žiadne rozumné argumenty, ktoré by mohli podporiť masívne presidlovanie z Afriky a Blízkeho a Stredného východu na najhustejšie obývaný a značne menší kontinent. Ktoré by mohli ospravedlniť násilne zmiešavanie nekompaktibilnych a antagonistickych kultúr va ideológií.

22 0
možnosti
Foto

Legálně tu žije téměř půl milionu cizinců, kolik by jich, podle vašich představ mělo být, abyste byl spokojený?

14 0
možnosti
IB

I54v21o 20B60o45u97š75e

21. 7. 2019 19:58

Proč si raději nepřečtěte článek? Klidně i několikrát.

0 2
možnosti
MK

RvRvRv Stručně: v Londýně jste nebyl v muslimských čtvrtích a neznásilnili Vám přítelkyni. Ale to podstatné: vyhnul jste se sexuální aktivitě Afričanů, kdy se násobně zvýšily počty obyvatel a ta populační nadprodukce táhne do Evropy zatím v řádu několik desítek miliónů. Nechá-li se tomu volný průběh, zničí Evropu a všichni budou na mizině. Není jiné, než silové řešení. A jako bonus, 90% migrantů jsou muslimové; co to negativně znamená je na celý článek. Opět stručně: jste naivka.

29 0
možnosti
VV

Vy ano p.s.Kulhavvy? Rozpovidejte se co jste tam videl.

1 18
možnosti
SB

Stále nemohu uvěřit, že migrace je zlo, které ohrožuje spokojený život v naší zemi.

........................

To chápu, že tomu nemůžete uvěřit.

Jsou takoví lidé jako vy.

Někteří Němci ještě v březnu 1945 věřili, že válku Německo vyhraje.

20 3
možnosti
VV

A komunisti v CSSR v listopadu 1989 ze demonstrace v Praze se strane vlad epodari utopit v krvi. ;-(

1 13
možnosti
PK

Ve vší úctě k vašim zkušenostem ta skutečná migrace je ve skutečnosti něco, co má jistý zákonný nebo alespoň hospodářský rámec. Přistěhovalec musí žádat o legalizaci pobytu, musí se v nové zemi přizpůsobit, musí v ní pracovat a uživit sebe a svou rodinu. Nic z toho přicházející neplní, nerespektují a nejsou toho ani potenciálně schopny, ba naopak lidé věřící v Islám si nesou své zákony, svou ideologii a nehodlají se přizpůsobit.

14 1
možnosti
ZH

Současná multikulti a k ní připojená migrace je jen zástěrkou pro zničení Evropy - tedy národnostních států a křesťanského pozadí evropské kultury. Snaha o zničení Evropy je patrná z toho, že většina migrantů je muslimského vyznání a mizivého vzdělání, že většina z nich jsou muži ve vojenském věku. To je značně atypická situace. Někdo těm lidem lživě nakukal, že je zde čeká ráj, někdo další na tom parazituje a vydělává na pašeráctví lidí. Mnohým lidem (zejména školách soft oborů) je v tomto smyslu vymýván mozek tak, aby uvěřili, že páchané zlo je dobrem. Jenže tato migrace je zlem jak pro původní obyvatele, tak i pro ty příchozí. Protože směřuje k násilnému konfliktu.

21 1
možnosti
JT

J48i59r17i 38T24i55c20h22y

21. 7. 2019 17:13

Nechci byt tak tvrdy, jako pan Ptacek. Zda se mi, ze autor si neprostudoval historii a vubec nepochopil soucasnou migracni krizi.

18 1
možnosti
VV

Znate pane Tichy dejiny? nebit migrace, zrejme byste se svymi predky dnes jeste zil nekde v Mongolsku.

1 19
možnosti
MP

Vážený autore schrnul bych to v jedné větě, mám velké podezření že jste blázen.

26 2
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Zabývám se imaginárními světy, jazykem, událostmi. Vytvářím příběhy, ve kterých se pokouším zachytit skutečné prožitky, abych měl pocit, že běží o něco vážného, co se hned nerozplyne jako pára. Vlastně stále hledám co nejvěrnější obraz reality, sebe i druhých. Své "nálezy" jsem publikoval v několika knihách, elektronických či papírových.

Seznam rubrik