Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkný blog, hezky napsánoR^ Bohužel např. auto k tomu abych se mohl dopravit do zaměstnání (v rozumný čas) a nebo si nakoupil základní potřeby pro život potřebuji. Stát ani nikdo jiný žádnou smysluplnou alternativu (mimo velká města) nenabízí:-/

0 0
možnosti

Je zvýšení obsahu CO2 příčinou oteplování, nebo je oteplování příčinou růstu obsahu CO2 v atmosféře?

Jsou jedni, kteří se domnívají, že se jedná o první příčinnou souvislost - jako třeba tento autor - a pak jsou druzí, kteří to vidí opačně.

Klimatický alarmismus velmi vyhovuje politikům - už proto, že dokáže překrýt jiné a možná i závažnější společenské problémy.

A také jim pomáhá zdůvodnit zvyšování daní.

Takže jistě i v budoucnu budeme svědky toho, jak budou politici prosazovat stejný pohled jako je ten zde v blogu popsaný.

Není to nic nového.

Klimatický alarmismus 80. let vedl až k podepsání Kjótského protokolu pod záštitou OSN v roce 1997. Protože se ovšem nepotvrdily domněnky o tom, že teploty porostou úměrně zvyšování obsahu CO2 (rostou degresivně a stále pomaleji), podepsalo už přes 30 tisíc přírodovědců v USA požadavek odstoupení od Kjótského protokolu.

Takže doufám, že se dočkáme rozumnějšího postoje, než je prosazován 16-ti letou odbornicí Gretou.

1 0
možnosti

A vsechny ta nesmysla poprel Vaclav Klaus ve sve knize Mor ́dra, ne zelena planeta.

Vzhuru ke svetlym zitrkum. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nějaký lepší graf byste neměl? Jestliže jsou na ose "x" dílky po 100 000 let, pak ta neurčitá křivka směrem vzhůru kolem roku 1950 působí velmi podivně. Např, za předpokladu, že jeden dílek odpovídá 1 centimetru by jeden rok odpovídal 10 mikrometrům. Takhe to vypadá, že se sečetly hodnoty z mnoha let dohromady

0 0
možnosti

Vyckejte casu pani Moudra. Jiste vam nekdo z vasi zajmove skupiny vycaruje lepsi a vyvrati vse co pan Selepko napsal.;-D

1 0
možnosti
Foto

Nejvíc CO2 utíká z piva. Dále tu máme prdící krávy, hnijící pařezy a močály. Ke kdo si vypouští CO2. Nebylo by jednodušší to zakázat?

Nejhorší na CO2 je to, že se z něho stalo politikum.

3 0
možnosti

Tento problém způsobil člověk tím, že se extrémně přemnožil. Nemá nás kdo regulovat, (tak jako v přirozeném přírodním prostředí regulují přemnožený druh predátoři). Současné množství lidí planeta neunese. A tak pokud člověk není schopen své množství regulovat tím, že použije svojí inteligenci, potom nastoupí jiné regulační síly (na základě zákona akce a reakce)... Bohužel..

3 2
možnosti

Ale ma.

Mame tu Vladimira Vladimirovice Putina a Donalda Trumpa. Jenomze kdyz ti zacnou, vezmou s sebou hned vse zive i nezive.

1 0
možnosti

Priznavam se , ze patrim mezi znecistovatele planety, protoze do soda stream kupuju pravidelne ty bombickys CO2 a delam si tak sodovku.

A jets za kazdou platim kolem 8 €.

Ale zase nekupuju zadne podivne vody v umelehmotnem baleni.

1 0
možnosti

Člověka, který v této situaci brojí proti jaderné energii, nemohu brát vážně, je mi líto. Rv

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Je to hodina, co jsem dokoukala Climate change - The fact a teď vy... není to dobré, není :-(

0 1
možnosti
Foto

Není. Přestaňte dýchat a hned trochu CO2 ubyde. A když se Vašeho příkladu chopí i ostatních 7 miliard obyvatel, bude po problému.

:-(

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS