Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, ačkoliv si myslím, že i Kafku by z toho kleplo.

0 0
možnosti
Foto

vyhledejte si všechny ty kauzy a podezřelé projekty a sečítejte a dojdete k bilionům. To vám nestačí? Kradlo se jak za cara a co je ANO na scéně, tak se tomu udělala přítrž. Partaje chudnou, jejich papaláši žijí z nakradeného a nic nepřibývá. Proto ten útok na ANO. 30 % voličů to secvaklo a ten zbytek? To budou ti, o kterých mluví psychologové jako o 2/3 národa rozumu mdlého.

0 3
možnosti
Foto

děkuji za názor, ovšem pouhé dojmy nestačí. podávejte trestní oznámení. kolik jich podal sám Babiš a kdo byl usvědčen? nikdo. A Babiš si právníky dovolit může, na rozdíl od Vás, jak předpokládám, snad se neurazíte, čili by to mohl lehce udělat. akorát Vás opíjí rohlíkem, pokud mu věříte.

sám pobírá miliardové dotace z Bruselu, což je nemorální, neboť si ve vládě může nastavovat pravidla, čili střet zájmů, čili korupce; jeho finanční úřad byl už několikrát usvědčen z nepřiměřeného postupu vůči potenciálně konkurenčním firmám. toto jsou fakta, nikoliv laciné výkřiky.

4 0
možnosti
Foto

R^;-) ,,Viděl jsem houf hrobařů, jak radostně tancujíce volali:Budˇ vítán mor"(F. Kafka)R^

0 0
možnosti

Děkujeme za projevenou podporu a rádi se vrátíme...,,Vaší kmotři"

1 1
možnosti

Zavrel bych Babise, Kalouska, Mynare, .... i toho trotla, co pestuje na poli kukurici, aby ji spalil v bioplynove stanici.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS